tortilla egg rollImage credit : DenisenFamily

Μία πολύ ωραία και γρήγορη ιδέα για τους λάτρεις της ομελέτας!!
Είναι εύκολη, γρήγορη και νόστιμη. Ξεφεύγει από τη συνηθισμένη ομελέτα και είναι μία εύκολη λύση για όσους πρέπει να πάρουν φαγητό μαζί τους στη δουλειά, αλλά και για όσα παιδάκια τρώνε μεσημεριανό στο σχολείο. Ιδανικό σνακ για τη θάλασσα και τις εκδρομές. Ένα ακόμα θετικό είναι ότι μπορεί να φτιαχτεί από τη προηγούμενη μέρα και να συντηρηθεί στο ψυγείο! Οπότε το φτιάχνεις και έχεις μία έτοιμη λύση στο ψυγείο σου για όταν βιάζεσαι!
Υλικά:

2 τορτίγιες
Πάστα λιαστής ντομάτας
3 αυγά
Μαιντανός
σκόρδο
Μανιτάρια
Μαύρες ελιές
Αλάτι
Πιπέρι
Λάδι

Εκτέλεση :

Χτυπάμε τα αυγά και ρίχνουμε λίγο μαιντανό και σκόρδο (μπορεί να είναι και σε σκόνη). Ρίχνουμε αλάτι και πιπέρι. Σε ένα αντικολλητικό τηγάνι βάζουμε λίγο λάδι και μόλις κάψει ρίχνουμε το μισό από το μείγμα μας. Προσθέτουμε τα μανιτάρια και τις ελιές. Στο μεταξύ παίρνουμε τις τορτίγιες και τις αλείφουμε με τη πάστα της λιαστής ντομάτας. Παίρνουμε τη μία τορτίγια και την τοποθετούμε πάνω στην ομελέτα μας με την επιφάνεια που έχει τη πάστα λιαστής ντομάτας να κοιτάζει προς τα κάτω (προς την ομελέτα). Τη πατάμε λίγο με τα χέρια μας πάνω στην ομελέτα. Μετά από 30 δευτερόλεπτα τη γυρίζουμε από την άλλη μεριά (έτσι ώστε να είναι η τορτίγια τώρα από κάτω). Μόλις ψηθεί και η τορτίγια μας, τη βγάζουμε από το τηγάνι και μόλις κρυώσει λίγο τη τυλίγουμε σε ρολάκι. Επαναλαμβάνουμε το ίδιο με την άλλη μας τορτίγια. Μπορείτε να πειραματιστείτε με ότι υλικά θέλετε (κρεμμύδι, ντομάτα, τυρί, γαλοπούλα, κτλ).

Καλή σας όρεξη!